Kunnen we helpen?

U kiest toch ook voor gemak?

Zou het niet gemakkelijker zijn als je onze correspondentie digitaal ontvangt? Digitale communicatie is praktisch en milieuvriendelijk. Bovendien hoef je geen omslachtige papieren zorgadministratie bij te houden. Al jouw documenten staan online verzameld in de berichtenbox in Mijn Aevitae, welke 24/7 bereikbaar is. Dat is wel zo gemakkelijk én veilig!

Staat er een nieuw bericht voor je klaar? Dan ontvang je hier per e-mail een melding van.

 

 

Makkelijk en veilig inloggen

Met iDIN log je in bij Mijn Aevitae met de vertrouwde inloggegevens van jouw bank. Zo hoef jij veel minder gebruikersnamen en wachtwoorden te onthouden. iDIN is ontwikkeld door de banken voor consumenten. Meer lezen over inloggen met iDIN? Klik dan hier.

Nog geen Mijn Aevitae account?

Maak deze snel aan en ervaar het gemak. 

Mijn Aevitae

De voordelen van digitale correspondentie

Geen papieren zorgadministratie
Altijd en overal toegang tot jouw berichten
Declaraties digitaal indienen in Mijn Aevitae en met de Aevitae ZorgApp
Al jouw correspondentie online verzameld in een berichtenbox
Praktisch en beter voor het milieu
Zodra er een nieuw bericht klaarstaat, ontvang je per e-mail een notificatie

Wilt je je aan- of afmelden voor digitale correspondentie? Laat het ons weten

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik inloggen in Mijn Aevitae?

U kunt op twee manieren inloggen in Mijn Aevitae. Met iDIN logt u in bij Mijn Aevitae met de vertrouwde inloggegevens van uw bank. Zo hoeft u minder gebruikersnamen en wachtwoorden te onthouden.

 

Ondersteunt uw bank (nog) geen iDIN? Dan kunt u inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Hebt u nog geen gebruikersnaam? Dan kunt u deze aanvragen bij onze Service Desk.

Wat is iDIN?

iDIN is ontwikkeld door de banken voor consumenten. U kunt met iDIN veilig en op dezelfde manier inloggen, u identificeren en/of uw leeftijd bevestigen bij overheidsinstanties, verzekeringsmaatschappijen en webwinkels. Met iDIN logt u in bij Mijn Aevitae met de vertrouwde inloggegevens van uw bank. Zo hoeft u minder gebruikersnamen en wachtwoorden te onthouden. Meer over het inloggen met iDIN leest u hier en op de website van iDIN.

Hoe werkt de berichtenbox?

Al uw documenten staan online verzameld in de berichtenbox in Mijn Aevitae, welke 24/7 bereikbaar is. Ook uw oude berichten hebben wij hier voor u klaargezet.

 

Als u nu nog papieren post ontvangt, zetten wij uw oude en nieuwe correspondentie ook digitaal voor u klaar in de berichtenbox. Zo staan al uw berichten overzichtelijk op één plaats verzameld. Stapt u over van papieren post naar digitale correspondentie? Dan heeft u ook alle historie, die u voorheen per post ontving, in uw digitale berichtenbox. Wel zo handig!

 

Staat er een nieuw bericht voor u klaar? Dan ontvangt u per e-mail een notificatie.

Waarom ontvang ik mijn notificatie per post?

Wanneer wij geen óf een foutief e-mailadres van u hebben geregistreerd, ontvangt u van ons een papieren notificatie. Na het ontvangen van deze notificatie kunt u inloggen in Mijn Aevitae en uw e-mailadres verifiëren, aanpassen of toevoegen. Hierna kunt u het bericht dat wij voor u hebben klaargezet lezen in uw berichtenbox.

 

Wilt u zo vriendelijk zijn om uw e-mailadres zo snel mogelijk na het ontvangen van deze notificatie te updaten? Zo voorkomt u dat u correspondentie misloopt.

Ik heb per e-mail een notificatie ontvangen, wat nu?

U ontvangt van ons een notificatie zodra er een of meerdere berichten voor u klaarstaan in Mijn Aevitae. Om deze berichten te lezen gaat u naar Mijn Aevitae en logt u in met iDIN of uw gebruikersnaam en wachtwoord. De correspondentie die wij voor u hebben klaargezet vindt u terug in uw berichtenbox.

Wij helpen je graag verder

Heb je vragen? Veel antwoorden vind je bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Bart
Pascal
Cora
Danny

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.